Tentang Kami

Qisheng

Linhai Qisheng Karét sareng Plastik Produk Co., Ltd., tempatna di daérah industri Youxi, Linhai, Zhejiang, jarakna 15 km ti Ningbo-Taizhou-Wenzhou

jalan kaluar sareng 8 km ti jalan kaluar Taizhou-Jinhua kaluar sareng aksés transportasi anu merenah. 

Linhai Qisheng Karét sareng Plastik Produk Co., Ltd., ayana di daérah industri Youxi, Linhai, Zhejiang, jarakna 15 km ti jalan raya Ningbo-Taizhou-Wenzhou kaluar sareng 8 km ti jalan tol Taizhou-Jinhua kalayan aksés transportasi anu merenah. Didirikeun taun 1999, Linhai Qisheng ngalangkungan lega lahan 18000sareng daérah pangwangunan 13000 . Kapasitas produksi taunan sababaraha khususselang langkung ti 6 juta potongan. Dugi ka ayeuna, Linhai Qisheng ngagaduhan langkung ti 170 padamel, kalebet 32 ​​téknik rékayasa.

Linhai Qisheng ngagaduhan sababaraha produksi canggih, alat uji coba sareng laboratorium. Produk utama kami kalebet selang karét ékstrusi, selang karét kapang, selang silikon, selang fluorosilicone sareng produk séri sanésna, seueur diterapkeun dina bidang treuk, beus, mobil panumpang, kendaraan rékayasa, kendaraan tatanén, kendaraan militér sareng sajabana. Produk kami ogé- ditampi di Cina, Éropa sareng daérah Amérika kalayan ékspansi reputasi sareng pasar anu tetep. Linhai Qisheng parantos lami nyayogikeun Dongfeng Motor Corporation, AGCO Pertanian, JCB sareng perusahaan sanésna, sareng parantos nampi pujian ti aranjeunna.

Linhai Qisheng parantos masihan perhatian eksklusif kana kualitas produk. Kalayan tim anu berpengalaman sareng sistem kontrol kualitas anu saé, Linhai Qisheng parantos nampi sertipikat IATF 16949: 2016 teras dilarapkeun dina sagala tahapan produksi. Tingkat manajemén anu teras-terasan ningkatkeun pondasi anu solid pikeun stabilitas kualitas produk. Pikeun nguatkeun panilitian ilmiah sareng pamekaran, ningkatkeun kamampuan inovasi téknologi sareng daya saing pasar, sareng mastikeun pamekaran berkelanjutan perusahaan, Linhai Qisheng parantos ngadegkeun Pusat Téknologi salami 6 taun sareng dilélér salaku perusahaan berteknologi tinggi nasional sareng perusahaan berbasis téknologi Zhejiang . Ku 2020, Linhai Qisheng parantos hasil gaduh 20 sertipikat Patén Modél Utiliti,

Dina filsafat bisnis "unggal selang bakal dijantenkeun pangsaéna pikeun palanggan", urang tulus ngajak padagang global pikeun gawé bareng kami sareng ngamajukeun pamekaran umum.

Parabotna

Pameran