1.Uses: Turbocharger or Coolant<br/>
2.Working Temperature: -40℃~260℃<br/>
3.Working Pressure: 0.3Mpa~1.2Mpa<br/>
4.Tensile Strength: ≥ 7.5 Mpa

Selang silikon

1.Gunakan : Turbocharger atanapi Coolant
2. Suhu Gawe: -40 ℃ ~ 260 ℃
3. Tekanan Gawe: 0.3Mpa ~ 1.2Mpa
4. Kakuatan Tarik: ≥ 7.5 Mpa
1.Uses: Radiator, coolant , turbo charger connecter etc.</p>
2.Material: EPDM, NBR, SBR, CR, NR, ACM. </p>
3.Working Temperature: - 40℃~150℃.</p>
4.Working Pressure: 0.8Mpa~ 3Mpa.</p>

Selang Karét

1.Gunaan: Radiator, coolant, turbo charger konecter sareng sajabana 2.Bahan: EPDM, NBR, SBR, CR, NR, ACM. 3. Suhu Gawe: - 40 ℃ ~ 150 ℃. 4. Tekanan Gawe: 0.8Mpa ~ 3Mpa.

PRODUK

TENTANG KAMI

Didirikeun taun 1999, Qisheng ayeuna gaduh langkung ti 200 staffs sareng serangkaian produksi canggih, peralatan uji sareng laboratorium. Produk utama kami kalebet selang karét ékstrusi, selang karét kapang, selang silikon, selang fluorosilicone sareng produk séri anu sanésna, seueur diterapkeun dina bidang treuk, beus, mobil panumpang, kendaraan rékayasa, kendaraan tatanén, kendaraan militér jsb.

PISAN AYEUNA